Dragon Professional Anywhere

Blog Dragon Pro Anywhere

Dragon Professional Anywhere (DPA) is een cloud-gebaseerde oplossing voor spraakherkenning die professionals in staat stelt om snel en efficiënt teksten in te voeren. Met deze software kun je genieten van de hoge nauwkeurigheid van Dragon, zonder de noodzaak van een zware applicatie op je lokale computer.

Bij deze versie van Dragon vindt de verwerking van het dictaat namelijk plaats in de cloud. Op de eigen computer staat alleen een kleine app die verbinding maakt met de cloudserver van Dragon.

Het is mogelijk om Dragon Professional Anywhere vrijblijvend te testen.

Wat kun je met Dragon Professional Anywhere?

Door het implementeren van spraakherkenningssoftware kun je een flinke slag maken in je productiviteit. Dicteren is doorgaans namelijk 3x sneller dan typen. De meeste mensen spreken met ongeveer 120 woorden per minuut, maar typen minder dan 40 woorden per minuut.

Met deze versie van Dragon maak je een vliegende start, want je hoeft amper opties in te stellen. Het programma past zich tijdens het dicteren aan aan je microfoon en aan een eventueel accent.

Met DPA kun je heel goed en accuraat dicteren. Dus voor het maken van e-mails, het schrijven van verslagen en allerlei andere documenten is de software uitmuntend geschikt.

In veel programma’s, zoals Microsoft Word, Outlook en Google Chrome kun je rechtstreeks dicteren. Voor programma’s die niet compatibel zijn kun je via een apart dicteervenster toch gemakkelijk tekst invoeren.

Talen waarin DPA beschikbaar isOverigens hoef je niet te beperken tot dicteren in het Nederlands. Je kunt je abonnement aanvullen met Engels, Duits, Frans, Zweeds en/of Noors. Of kiezen om alleen in een van deze talen te gaan werken.

Je kunt met Dragon Professional Anywhere trouwens niet alleen snel je teksten invoeren, maar je kunt ook spraakopdrachten gebruiken om je teksten te bewerken en verbeteren.

En natuurlijk kun je ook je eigen woorden toevoegen, zodat de software je altijd goed herkent. Centraal management van vocabulaires binnen de organisatie is ook mogelijk. Maak je geen zorgen, daarnaast kun je ook nog altijd je eigen persoonlijke woorden toevoegen.

Je kunt ook zelf nieuwe spraakopdrachten toevoegen aan Dragon. En voor maatwerk spraakopdrachten geldt ook dat ze centraal kunnen worden beheerd.

Inclusief mobiele app: dus écht Anywhere

Een geweldig voordeel van DPA is de Dragon Anywhere Mobile app. Ook deze mobiele Dragon app maakt gebruik van beveiligde overdracht van gegevens. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de privacy.

Binnen deze app kun je met je eigen woordenschat dicteren op je mobiele telefoon. Er is een app voor iPhone, iPad en Android.

Je kunt de ingebouwde opdrachten van Dragon gebruiken om je tekst meteen aan te passen. Een groot voordeel ten opzichte van de spraakherkenning van je telefoon zelf.

Wáár je dus ook bent, je kunt overal makkelijk en efficiënt je teksten invoeren of je verslag documenteren.

Makkelijk te beheren

Dragon Professional Anywhere is binnen een organisatie gemakkelijk te installeren, onderhouden en op te schalen. Er zijn geen complexe configuraties nodig en de installatie is met één klik gedaan. Dat zorgt ervoor dat het IT-personeel minder werk heeft en dat eindgebruikers binnen enkele minuten aan de slag kunnen.

In IT-omgevingen waar gewerkt wordt met Citrix- of remote desktopomgevingen is DPA een uitkomst. De verwerking van de spraak gebeurt op de servers in de cloud. De processorkracht die nodig is voor de spraakverwerking komt dus nooit ten laste van de eigen servers.

Omdat de eindgebruiker zelf inlogt op de cloudserver van Dragon kan er vanaf elk werkstation gewerkt worden.

DPA is ook makkelijk te budgetteren, dankzij de transparante, op abonnementen gebaseerde prijzen.

In de cloud, is dat wel veilig?

Zodra er gegevens van een organisatie ‘naar buiten’ worden gestuurd, moeten natuurlijk extra worden opgelet of dit wel veilig gebeurt.

Dankzij de sterke encryptiemethoden die tijdens de gehele workflow worden gebruikt is dit bij Dragon Professional Anywhere geen probleem.

De gegevensverwerking wordt uitgevoerd in Europese datacenters die worden gehost op Microsoft Azure, een hostinginfrastructuur met HITRUST CSF-certificering.

Proefversie beschikbaar

Het is mogelijk om Dragon Professional Anywhere uit te testen. Een proefversie kan aangevraagd worden voor één of meerdere gebruikers.

Stuur vrijblijvend een mailtje of bel 06-30373332 om de mogelijkheden te bespreken.

0 berichten

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst!