Medische sector

Dragon Medical One van Nuance is de toonaangevende spraakherkenningssoftware speciaal ontworpen voor de gezondheidszorgsector.

Deze software is een waardevol hulpmiddel voor artsen, verpleegkundigen, therapeuten en andere medische professionals die dagelijks enorme hoeveelheden medische verslagen en documentatie moeten opstellen. Met Dragon Medical One kunnen eindgebruikers moeiteloos rapporten inspreken, direct in hun elektronische medische dossiersysteem (EMD).

Voor wie is Dragon Medical One geschikt?

Dragon Medical One is ideaal voor medische professionals die hun documentatieprocessen willen stroomlijnen en tijd willen besparen. 

1. Artsen en Specialisten: Voor het maken van patiëntrapporten, behandelingsplannen, en het documenteren van consultatiegesprekken.
2. Verpleegkundigen: Voor het maken van zorgplannen en andere klinische documentatie.
3. Radiologen: Voor het dicteren van beeldinterpretaties.
4. Administratief Personeel: Voor het verwerken van patiëntinformatie en het bijwerken van dossiers.

De bovenstaande medische doelgroepen zijn maar een indicatie. Uiteraard kan Dragon Medical One ook in andere situaties geschikt zijn.

Voordelen van Dragon Medical One

Efficiëntie

Traditionele manieren van documenteren kunnen tijdrovend zijn. Dragon Medical One versnelt dit proces aanzienlijk. Dictaat wordt meteen omgezet in tekst, wat helpt om de algehele doorlooptijd van patiëntenzorg te verminderen.

Nauwkeurigheid

De software is uitgerust met een gespecialiseerd medisch lexicon, wat resulteert in een hoge mate van nauwkeurigheid, zelfs bij complexe medische termen en jargon.

Veiligheid

Dragon Medical One voldoet aan de HIPAA-richtlijnen en andere beveiligingsstandaarden, zodat alle gevoelige medische informatie beschermd is.

Flexibiliteit

De cloud-gebaseerde architectuur zorgt ervoor dat de software vanaf elk apparaat toegankelijk is, zodat medische professionals onderweg of in verschillende omgevingen kunnen werken.

Kostenbesparing

Door de tijdsbesparing die het dicteren oplevert kunnen instellingen besparen op administratieve kosten en manuren. Hierdoor kan meer aandacht worden besteed aan andere kritieke aspecten van de gezondheidszorg.

Kortom

Dragon Medical One maakt gebruik van geavanceerde spraakherkenningstechnologie om medische professionals te ondersteunen in hun dagelijkse praktijk. Het optimaliseert niet alleen de workflow, maar verbetert ook de kwaliteit van de patiëntenzorg door medische teams in staat te stellen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van de beste zorg.

Probeer het zelf uit

Neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie of proefversie.

Je bereikt me via 06-30373332 of via e-mail.